Laks med rejer og pasta

Laks med rejer og pasta

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 2

Equipment

  • 1 Pande
  • 1 Fad Til severing

Ingredienser
  

  • 250 Gram Store rejer
  • 2 Stk Laksefille (ça 120 gram pr. styk)
  • 120 gram parmesanost
  • 250 Gram Linguine pasta
  • 2 Spsk Olivenolie
  • 250 Ml piske fløde Eller madlavnings fløde
  • 2 Stk Fed Hvidløg Fint hakket
  • 1 bundt Persille Hakket
  • 1 Spsk Citron Frisk presset
  • Salt op peber en smag

Sådan gør du
 

  • Kog Linguine pasta efter anvisningen på posen til de er aldente,drænes og sættes til side.
  • I en stor pande varmes olien op ved midel varme, tilføj hvidløgene og saute i 1 minut
  • Tilsæt rejerne og sauter i 1 minut tilføj så laksen på skindsiden, tilføj salt og peber, efter 2 minutter vendes laksen nu skal den steges til de begynder at flage, fjern laks og rejer fra panden og stil til side.
  • I samme stegepande tilsættes fløden, lad det simre lidt, skru lidt ned for varmen og tilsæt osten, rør til osten er smeltet
  • Tilsæt Linguine pasta til "Alfredo sovsen" rør lidt rundt, tilsæt persille og citron.
  • Hæld det hele op i et forvarmet fad, anret rejer og laks på toppen, leveres straks, med lidt frisk revet parmesanost