Start med at lave karamellen. Først smeltes sukkeret i en gryde over svag varme, tilføj derefter smør og rør det godt sammen. Tilføj nu piskefløde og lad det smelte sammen ved at koge svagt i et par minutter.
Stil nu karamellen til siden og lad den køle ned. Lav derefter romcremen. Det gøres ved at tage den kondenserede mælk og tilføj rom, rør det sammen.
Gør nu chokoladen klar: hak den fint og tag halvdelen af den og smelt over vandbad. Når chokoladen er smeltet, tager du den af varmen og tilføjer resten af den hakkede chokolade. Lad det smelte sammen ved at røre det godt sammen.
Hæld nu halvdelen af chokoladen i en silikoneform og fordel det jævnt. Stil den på køl og lad chokoladen størkne.
Fordel nu karamellen i formene og hæld derefter romcreme i. Sæt dem på køl, indtil de er yderligere stivnet.
Tag formen ud og hæld resten af chokoladen ud over dem, så cremen dækkes fuldstændigt. Sæt chokoladen på køl og lad dem stivne.Tag formen ud og hæld resten af chokoladen ud over dem, så cremen dækkes fuldstændigt. Sæt chokoladen på køl og lad dem stivne.