Paste grund dej

Pasta grund opskrift

Denne pasta opskrift kan bruges til alle pasta og ravioli
Antal 0

Equipment

  • Røremaskine Kan undværes- men så skal dejen æltes sammen i min 8 minutter
  • Pasta maskine Kan undværes, brug da en køkkenrulle

Ingredienser
  

  • 2 stk Æg
  • 3 stk ægge blommer
  • 1 stk Vand op til 185 Gram
  • 300 Gram Mel tipo 00

Sådan gør du
 

  • Stil skålen på en vægt, læg æg og æggeblommer i skålen, tilføj vand hvis der ikke er 185 gram.
  • Sæt skålen på røremaskinen, hæld alt melet i skålen og start maskinen, lad den køre til dejen er ensartet og ikke er klæbrig mere.
  • Læg lidt mel på bordet og ælt dejen et par minutter, drys dejen med lidt mel og pak den ind i plastfolie.
  • Lad dejen hvile i minimum 30 minutter på køkkenbordet (ikke længere end 5 timer)