Pasta grund opskrift
Denne pasta opskrift kan bruges til alle pasta og ravioli
Equipment
- Røremaskine Kan undværes- men så skal dejen æltes sammen i min 8 minutter
- Pasta maskine Kan undværes, brug da en køkkenrulle
Ingredienser
- 2 stk Æg
- 3 stk ægge blommer
- 1 stk Vand op til 185 Gram
- 300 Gram Mel tipo 00
Sådan gør du
- Stil skålen på en vægt, læg æg og æggeblommer i skålen, tilføj vand hvis der ikke er 185 gram.
- Sæt skålen på røremaskinen, hæld alt melet i skålen og start maskinen, lad den køre til dejen er ensartet og ikke er klæbrig mere.
- Læg lidt mel på bordet og ælt dejen et par minutter, drys dejen med lidt mel og pak den ind i plastfolie.
- Lad dejen hvile i minimum 30 minutter på køkkenbordet (ikke længere end 5 timer)