Kom lunkent vand - cirka 30 grader varmt - i en skål. Kom sukker og gær ved og rør det ud med en grydeske.
Sukkeret og gær skal opløses helt.
Bland hvedemelet med det fine salt, og kom det hele i skålen.
Rør nu dejen sammen så den er samlet, men rør hel ikke for længe.
Overdæk skålen med husholdningsfilm så det lukker tæt, og læg også et viskestykke over.
Nu skal den hæve i 5-6 timer
forvarm ovnen til det højeste den kan(275 grader), hvis du har et bagestål, ligges den i ovnen, det giver et bedre resultat
Hæld nu dejen ud på et bord, som du har drysset godt med Manitobamel. Dejen er rimelig tynd, og det er også meningen, så bliv ikke forskrækket.
Fold dejen sammen et par gange fra den ene side til den anden, men ælt IKKE i dejen.
Skær den ud i tre lige store stykker, som lægges en smurt bageplade. Træk eventuelt lidt i brødene, og læg dem på bagepladens korte længde, hold så meget plads som muligt mellem dem
Når ovnen er helt varm, sættes pladen med brødene ind på næstlaveste rille, og her skal de nu bages i knap 20 minutter. Hold øje med dem til sidst, og de må gerne få nogle mørke pletter - men de skal ikke være helt forkullede.
Tag ciabattabrødene ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.